Over Frank

Het leven brengt je zowat overal, de spiegels rondom u nodigen je uit om een zoektocht naar de binnenwereld te starten. Dikwijls is het de pijn die ervoor zorgt dat we onze zoektocht verder zetten.

Deze zoektocht heeft mij voorbij het fysieke gebracht, naar de wereld van emoties en het eerder fijnstoffelijke, naar het energetische aspect van het mens-zijn.

Toen ik zo een twintig jaar terug de opleiding tot vitaliteitstherapeut startte maakte ik kennis met een heel brede waaier van behandelingsmethodes die ver van de klassieke behandelingswijzes stonden. Bachbloesems, etherische olien, NLP, familie-opstellingen, werken met stem en geluid, ademhaling en meditaties en nog zoveel meer. Het zelf ervaringen opdoen met deze methodes liet me ook de effecten van deze op mijn eigen persoon voelen, het bracht heel wat te weeg!
De rode draad binnen de opleiding was het leren werken en testen met kinesiologie en de, door Roy Martina ontwikkelde, methodieken van Neuro-emotionele Integratie (NEI) en Emotioneel Evenwicht (EE) onder de knie krijgen. Mijn eigen proces was daarin de weg die me leidde.

En... van het één kwam het ander.

Ik volgde een aantal opleidingen  zoals Mindfulness, ontwikkelingsgericht coachen, energetisch consulent, radiestesie, Feng shui, energetische tuinaanleg,....

Ik werd ingewijd in Reyki I en II, in de  Munai Ki  en de reconnection healing,....

Ik verdiepte me in het sjamanisme, schaduwwerk en meditatietechnieken,...

Maar het allerbelangrijkste was en is mijn eigen weg die ik mocht en nog steeds mag afleggen waardoor er een integratie ontstaat van al het geleerde, het gelezene en het door ervaingen afgetoetste.

Dit maakt dat ik op een eigen manier mensen kan helpen in hun weg naar persoonlijke vrijheid, een ontdekkingstocht die zijn gelijke niet kent!
image-258155-40b45f59-7c11-4ba3-8a51-d0c4771b4c9e.jpg
Over Sabine

In 1986 studeerde ik af als arts en startte vrijwel onmiddelijk mijn opleiding acupunctuur, eerst bij Lin Wai Sang en daarna bij de BVGA. Op die manier kwam ik in contact met de wondere wereld van Qi.
In 2002 kwam ik eerder toevallig terecht in een workshop Chineng Qi Gong die geleid werd door Patricia Van Walstijn en Tilla Van Opstal.Ik was er direct door gebeten en startte ijverig met dagelijkse oefeningen thuis.
Stap na stap voelde ik de heilzame werking van deze Qi Gong vorm die me niet alleen op fysiek vlak maar ook mentaal en emotioneel heel wat soelaas bracht.
Enkel jaren later besliste ik zelf de opleiding tot instructor te volgen om deze vorm van "mindfull bewegen" te kunnen delen met anderen.


image-259680-IMG_0426.w640.JPG
image-261883-IMG_0149.w640.JPG
image-259681-IMG_0428.w640.JPG